Članovi STK Visia Simon Dvorski i Vito Milak s trenericom i osvojenim trofejima Foto: STK Visia

Simon Dvorski zlatni, a Vito Milak brončani na memorijalu Lovro Ratković

| 29.1.2020. u 15:04h | Objavljeno u Sport

Na 43. Memorijalnom turniru Lovro Ratković održanom u Domu Sportova u Zagrebu igrači STK Visia iz Trnovca Bartolovečkog odigrali su svoje prve mečeve u ovoj godini koji se boduju za rang liste HSTS-a. Klub se predstavio s petero igrača u različitim kategorijama. Nakon dvodnevnih nadmetanja klub je bogatiji za dva pehara.

Prvog dana turnira za kadete su igrali Simon Vincek ( zaustavljen u osmini finala), i mlađi kadeti Vito Milak i Simon Dvorski( zaustavljeni u četvrtini finala). Drugi dan bio je daleko uspješniji za pojedince. Kadet Simon Vincek igrajući za juniore nije prošao kvalifikacije, dok su mlađi kadet Mark Marčec i junior Leon Milak zaustavljeni u 1. kolu nakon kvalifikacija.

Mlađi kadet Vito Milak završio je na trećem mjestu izgubivši u polufinalu od drugoplasiranog Franka Majcena, kojeg je u finalu pobijedio mlađi kadet STK Visia Simon Dvorski osvojivši prvo mjesto. U klubu su ponosni na sve igrače jer pokazuju veliku borbenost u svakom meču, kao i na trenerice Anju Ivanušu i Martinu Jukić.

U STK Visia se nadaju da će s dobrim rezultatima nastaviti i na sljedećim turnirima od kojih će prvi biti "Đuro Dubenik" 8. i 9. veljače u Dugom Selu.