Ove nedjelje igraju susret 3. kola Kupa protiv OK Karlovca u dvorani na Dravi Foto: OK Kitro Varaždin

Seniorke OK Kitra Varaždina u drugom kolu Kupa pobijedile OK Novi Zagreb 3:1

| 26.9.2017. u 14:00h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Nakon osvajanja Županijskog kupa te pobjede protiv OK Daruvar rezultatom 3:0 u prvom kolu Kupa Hrvatske, seniorke Odbojkaškog kluba Kitra Varaždina su ostvarile su i pobjedu u drugom kolu Kupa na gostovanju kod OK Novog Zagreba kojeg su svladali rezultatom 3:1. Svoj obol pobjedi dale su igračice varaždinskog sastava, Inka Inkret i Tea Martinčević.

- Sretne smo s još jednom pobjedom. U gostima je atmosfera obično više na strani domaćina pa se trebalo i protiv toga boriti. Imale smo pad u igri, ali smo se uspjele izvući. Unatoč padu koncentracije, željele smo tu pobjedu i s par dobrih obrana smo se vratile u igru. Do početka sezone nema još puno, zasad sve ide po planu, bile smo danas za par nijansi bolje nego prije tjedan dana i nastavljamo tim putem - rekla je Inkret.

- Vrlo sam zadovoljna igrom koju smo prikazale. Opet smo pokazale da ne odustajemo, čak i kad postane teško te je i u ovoj utakmicu atmosfera bila na razini. Unatoč izgubljenom trećem setu, okrenule smo utakmicu u svoju korist. Veselimo se idućoj utakmici kupa protiv Karlovca - rekla je Martinčević.

Sljedeći susret u Kupu ih očekuje već ovog vikenda, kada na domaćem terenu u Gradskoj sportskoj dvorani na Dravi dočekuju ekipu OK Karlovac. Susret će se odigrati u nedjelju, 1. listopada, s početkom u 17 sati