Šego: Hajduk je sigurno pod većim pritiskom, znaju da dolaze u goste hit ekipi prvenstva Foto: Dražen Novosel

Šego: Hajduk je sigurno pod većim pritiskom, znaju da dolaze u goste hit ekipi prvenstva

| 9.2.2023. u 12:29h | Objavljeno u Sport

Na Gradski stadion u Varaždinu, u sklopu 21. kola SuperSport HNL, u subotu dolazi momčad Hajduka. Bit će to nadmetanje dviju momčadi koje su u posljednjem kolu pretrpjele poraze, Varaždin na gostovanju u Puli, a Hajduk na Poljudu od Rijeke.

- Hajduk nije u pozitivnom nizu kakvom bi htio biti, ali Hajduk je Hajduk, moj bivši klub, ali to nema nikakve veze. Ići ćemo u subotu dati sto posto i pokušati pobijediti. Sada sam igrač Varaždina, tako da idemo po pobjedu i ne razmišljamo o drugome osim o tri boda. Hajduk će sigurno ići na pobjedu, dat će sve od sebe i pokušati se vaditi, ali ne bi htjeli da se vade na nama i u tome ćemo ih pokušati zaustaviti- rekao je napadač Varaždina Michele Šego.

Ističe da je veći pritisak igrati u Hajduku nego u Varaždinu.

- Kada Hajduk izgubi utakmicu onda se ne izlazi iz kuće, a ovdje je ipak malo opuštenije. Sigurno da je ovdje lakše igrati nego u Hajduku. U ovom trenutku, a s obzirom na posljednja dva poraza, Hajduk je sigurno pod većim pritiskom. Za vikend sam u Splitu vidio jednog igrača Hajduka i rekao mu da će im biti papreno ako izgube protiv Rijeke. S obzirom na to da su izgubili mogu milsiti koliko im je sada teže. Znaju da dolaze u goste ekipi koja je hit prvenstva, a kod nas je dobra atmosfera i puni smo samopouzdanja tako da će Hajduku sigurno biti teško u subotu - naglasio je Šego.

Na tribinama varaždinskog stadiona u subotu će imati podršku djevojke i prijatelja, a iako će gost biti njegov bivši klub Šego najavljuje da će igrati kao i protiv svake druge momčadi.

- Budite sigurni da neću igrati pod ručnom, već da ću biti maksimalno angažiran - naglasio je napadač Varaždina.

Na dosadašnjim utakmicama nalazio se u prilikama za gol, ali ih nije uspio realizirati.  I u Puli se, u 68. minuti susreta, našao u odlićnoj prilici.

Na proigravanje Elezija sjurio se po lijevoj strani u kazneni prostor, izašao sam pred golmana Majkića i pucao, ali mu je golman Istre 1961 tijelom obranio udarac i loptu skrenuo u korner.

- Meni je kao igraču najgore kada nema golova, ali zadovoljan sam svojom igrom. Na žalost u jesenskom dijelu sezone, taman kada sam ušao u formu, pola sam utakmica bio ozlijeđen. Mislim da se sada polako vraćam i da dobro igram, nalazim se u situacijama za gol, ali ne zabijam, no vjerujem da će se kad-tad otvoriti. Na pripremama sam dao tri - četiri gola, ali kako je počelo prvenstvo nikako da postignem gol. Zadnji put me krenulo od utakmice s Dinamom, nadam se da će sada od Hajduka - zaključio je Šego.