Sandro Meštrić: Potajno sam se nadao pozivu u reprezentaciju, barem u širi krug

| 9.1.2023. u 16:57h | Objavljeno u Sport

Bivši golman GRK Varaždina 1930, a sada, već drugu godinu član slovenskog prvoligaša Riko Ribnica Sandro Meštrić (26) zadovoljan je jesenskim dijelom sezone.

- Napravili smo ono što smo htjeli i jesen je bila uspješna za naš klub. Primarni nam je cilj bio prezimiti u Europi, proći u šesnaestinu finala EHF Europskog kupa. Prošli smo dva kruga, u prvom smo bili bolji od Borca iz Banja Luke, a u drugom smo pobijedili Fivers Wat Margareten iz Beča. I u ligi smo bili uspješni. Na žalost, kiksali smo utakmicu u Krki, gdje smo izgubili, a neplanirano smo ostali bez boda od Maribora, međutim, s obzirom na to da imamo utakmicu manje i da smo na četvrtom mjestu još uvijek smo u igri za plasman na jedno od prva tri mjesta, a znamo da nam je cilj osvajanje medalje - rekao je Meštrić.

Svjetsko rukometno prvenstvo, koje se igra u Poljskoj i Švedskoj od 11. do 29. siječnja, pratit će u televizijskim prijenosima, iako se, s obzirom na igre koje pruža, nadao da bi mogao biti sudionik tog natjecanja.

- S obzirom na moju statistiku lani, kao i ove polusezone, naravno da sam se potajno nadao da ću dobiti poziv u reprezentaciju, barem u širi krug reprezentativaca. Na meni je da i dalje treniram i igram što je moguće bolje, a izbornik je taj koji poziva igrače u reprezentaciju - rekao je Meštrić.

Opširnije čitajte u novom broju Varaždinskih vijesti....