Pomoćni trener Varaždina Nikola Šafarić (desno) i igrač Josip Golubar najavili su današnji susret u Zagrebu Foto: Dražen Novosel

Šafarić: Kvalitetniji smo od Hrvatskog Dragovoljca, ali to moramo pokazati na terenu

| 30.8.2017. u 09:34h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U sklopu 3.kola Druge hrvatske nogometne lige momčad Varaždina će večeras gostovati u Zagrebu, gdje će na stadionu u Sigetu od 20 sati igrati protiv Hrvatskog Dragovoljca. U prijateljskoj utakmici u sklopu priprema za ovu sezonu Hrvatski Dragovoljac je na svom stadionu pobijedio Varaždin 5:2.

- Hrvatski Dragovoljac je tvrda ekipa, a veliko upozorenje bio nam je taj poraz, bez obzira što je to bila prijateljska utakmica. I oni iz dvije do sad odigrane utakmice imaju jedan bod, a ukoliko nećemo biti pravi, ako nećemo podiči igru na viši nivo, očekuje nas jako teška utakmica. Osobno smatram da smo kvalitetnija ekipa, ali od priče nema koristi, sve to moramo pokazati na terenu - naglasio je pomoćni trener Varaždina Nikola Šafarić.

- Rezultat u prijateljskoj utakmici nije bio realan. Očekuje nas teška utakmica, a domaćin će sigurno biti vrlo motiviran, no naše ambicije su da uvijek idemo na pobjedu i sigurno će trener tako postaviti taktiku - rekao je igrač sredine terena Varaždina Josip Golubar.

Za susret protiv Hrvatskog Dragovoljca upitni su Jertec, Kulenović i Jagačić, dok će u kadru za sastav biti Igor Prahić.