Rukometašice Koke danas u Zelini došle i do druge uzastopne pobjede u pripremama

Varaždinske vijesti | 15.1.2022. u 20:04h | Objavljeno u Sport

Nakon što su u prvom pripremnom susretu bile bolje od ekipe Dugog Sela, rukometašice Koke danas su ostvarile i drugu pobjedu u sklopu priprema za nastavak prvenstva.

Varaždinke su svladale u Zelini istoimenog prvoligaša rezultatom 31:24, poluvrijeme 18:9. Od prve minute Varaždinke su preuzele kontrolu utakmice. Vrlo čvrsta obrana donijele je Koki već u 12.minuti prednost od 7 golova (12:5),da bi ta prednost stalno rasla do odlaska na odmor.

U nastavku susreta gošće su u 40. minuti imale višak od 7 golova (21:14) što je bio znak da će na parket i mlađe igračice. Konačni rezultat je plod sigurne igre u obrani, brze i precizne tranzicije u napad i posebno raspoložene streljkinje Žibek, Kuzminski i Jalušić koje su davala ton igri Koke.

U obrani se istakla i Lara Perić pogotovo kada su Varaždinke zaigrale obranu 5:1 koja je jednostavno neutralizirala napad Zeline , dok je u napadu „dirigentsku palicu „čvrsto držala Lara Žibek.

Šest je golova za Koku postigča Žibek, po pet Kuzminski i Jalušić, četiri gola postigla je Perić, po tri su gola pridodale Domjan i Car, po dva Vrabelj i Markulinčić, dok je jedan gol postigla Zeba.

Sljedeće subote nastavlja se natjecanje u Prvoj hrvatskoj ligi rukometašica, a Koka će biti gost Zrinskom u Čakovcu.

Označeno u