Raspisan javni natječaj za sufinanciranje programa koji doprinose zadovoljavanju javnih potreba u sportu

| 19.1.2017. u 11:07h | Objavljeno u Sport

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina raspisala je Javni natječaj za sufinanciranje programa koji doprinose zadovoljavanju javnih potreba u sportu Grada Varaždina u 2017. godini te poziva sportske udruge s područja Grada Varaždina, članice Zajednice, da prijave za bodovanje programe i projekte koji doprinose zadovoljenju javnih potreba u sportu na području Grada Varaždina za 2017. godinu.

Sredstva osigurana u Proračunu Grada Varaždina za 2017. godinu namjenski će se rasporediti za aktivnosti, poslove i djelatnosti u ukupnim iznosima definiranim Programom javnih potreba u sportu Grada Varaždina za 2017. godinu.

Odnosi se to na poticanje i promociju sporta, provođenje programa tjelesne i zdravstvene kulture djece i mladeži, pojedinaca i ekipa gradskih osnovnih škola, provođenje dijela programa studentskih sportskih udruga Grada Varaždina te provođenje programa treninga i natjecanja sportskih udruga članica Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina.

Sufinancirat će se i opća i posebna zdravstvena zaštita sportaša, stručni poslovi u sportu, sportsko-rekreacijske aktivnosti građana, sport osoba s invaliditetom i osoba oštećena sluha, održavanje sportskih objekata i financiranje cijene sata korištenja sportskih objekata te provođenje i financiranje znanstvenih i razvojnih projekata, elaborata i studija o sportu.

Pravo sudjelovanja na Javnom pozivu imaju sve sportske udruge sa sjedištem ili prebivalištem u Gradu Varaždinu, članice Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, uz uvjete koji su navedeni u Javnom natječaju.

Ponude za vrednovanje programa koji doprinose zadovoljavanju javnih potreba u sportu Grada Varaždina u 2017. godini podnose se u pisanoj formi i dostavljaju se poštom preporučeno ili neposrednom dostavom na adresu Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, Graberje 31, 42000 Varaždin, zaključno do ponedjeljka, 6. veljače 2017. godine.

Iznimno za programe organizacije sportskih priredbi značajnih za promidžbu Grada Varaždina na državnoj ili međunarodnoj razini te tradicionalne sportske priredbe i natjecanja, programe HOO-a i sportskih zajednica, stimulaciju ekipa i pojedinaca za ostvarene vrhunske rezultate na domaćim i međunarodnim natjecanjima te sufinanciranje stručnog usavršavanja natječaji su otvoreni do 30. studenog 2017. odnosno do utrošenosti sredstava za te aktivnosti u Programu javnih potreba u sportu Grada Varaždina za 2017. godinu.

Sportske udruge članice Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina koje ne dostave prijedloge za bodovanje sportskih programa u 2017. godini, ne mogu participirati ni u jednom segmentu Programa javnih potreba u sportu Grada Varaždina za 2017. godinu.

Javni natječaj za sufinanciranje programa koji doprinose zadovoljavanju javnih potreba u sportu Grada Varaždina u 2017. godini i svi obrasci mogu se pronaći na internetskoj stranici Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina http://varazdin-sport.hr/javni-natjecaj-sufinanciranje-programa-doprinose-zadovoljavanju-javnih-potreba-sportu-grada-varazdina-2017-godini/.

Dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 091/2211831.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci