Prva ŽNL: Varaždinska Mladost ponovo na vrhu, Razvitak zabio pet na gostovanju kod Čeva Foto: Martin Novosel/Ilustracija

Prva ŽNL: Varaždinska Mladost ponovo na vrhu, Razvitak zabio pet na gostovanju kod Čeva

| 30.10.2022. u 17:17h | Objavljeno u Sport

Varaždinska Mladost nije dozvolila da Obreš ostane na vrhu nakon 11. kola te su današnjom pobjedom na domaćem terenu 4:2 protiv Slobode (T) i dalje ostali prvoplasirana momčad lige. Golove za domaćina su postigli Dominik Matučec u 36., Nikola Drožđek u 59. i Moris Kuhta u 65. i 71. (KU) minuti susreta, dok su golove za goste zabili Tomica Korpar u 25. i Igor Habuzin u 66. minuti susreta.

Visoku pobjedu ostvario je Razvitak na gostovanju kod Čeva gdje su slavili s 5:0. Golove za momčad Veldina Karića su zabili Matija Garić u 28. i 38. minuti, Marin Lotar u 81. i 89. minuti te Marko Grčić u 85. minuti susreta.

Mladost (S) je u lokalnom derbiju svladala momčad Zadrugara sa 2:0. Golove za slavlje domaćina su zabili Diego Armando Campos da Silva u 14. minuti i David Ananias de Oliveira u 63. minuti susreta.

U jedinom remiju dana, varaždinska Sloboda je došla do svog drugog osvojenog prvenstvenog boda u susretu protiv Drave-Ajaxa koji je završio s 1:1. Varaždinska Sloboda je povela golom Ivana Mutvara u 31. minuti susreta, dok je rezultat na 1:1 poravnao Filip Vagjunec u 72. minuti susreta. Sloboda je susret završila s igračem manje, s obzirom da je Nikola Fijačko zaradio dva žuta kartona, prvi u 17. minuti zbog preoštrog starta i drugi u 54. minuti također zbog preoštrog starta.