Prva ŽNL: Pobjeda Poleta (T) protiv Mladosti (Vž), Drava Ajax bolja od Poleta (C) Foto: Martin Novosel

Prva ŽNL: Pobjeda Poleta (T) protiv Mladosti (Vž), Drava Ajax bolja od Poleta (C)

| 6.6.2021. u 20:49h | Objavljeno u Sport

Iako se čini da je Budućnost sve bliže osiguravanju naslova u Prvoj ŽNL, Polet (T) je danas u 22. kolu Prve ŽNL osigurao nadu u preokret situacije do kraja prvenstva ostvarivši 5:2 pobjedu.

Hat-trickom Renata Sokača, Polet (T) je poveo s 3:0 golovima u 9., 55. i 64. minuti susreta, Patrik Čajavec je smanjio na 3:1 u 65. minuti, Kristijan Janušić je u 76. minuti povećao na 4:1, Karlo Koščak je smanjio ponovno na dva gola razlike 4:2 u 77. minuti susreta, dok je Danijel Denžić u 85. minuti susreta postavio konačnih 5:2.

Drava Ajax je do slavlja protiv Poleta (C) došla hat-trickom Marina Ružića u 16., 63. i 82. minuti susreta.

U preostala dva susreta dana, Mladost (M) je slavila protiv Čeva s 1:0, a jedini gol susreta zabio je Dalibor Solina u 9. minuti susreta. 

Beretinec i Sloboda (T) su odigrali 1:1 remi. Gosti su poveli golom Branislava Slunjskog u 29. minuti susreta, dok je za domaćine za izjednačenje zabio Milan Boltižar u 70. minuti susreta. Bod je još vrijedniji bio za domaćina s obzirom da su od 27. minute sureta igrali s igračem manje jer je Tomislav Habulan dobio izravni crveni za potezanje igrača u izglednoj prilici za gol kao posljednji igrač obrane.