Prva ŽNL: Pobjeda Plitvice (S) kod Zadrugara, Drava-Ajax uvjerljiva protiv Beretinca Foto: Martin Novosel

Prva ŽNL: Pobjeda Plitvice (S) kod Zadrugara, Drava-Ajax uvjerljiva protiv Beretinca

VV | 1.5.2022. u 20:40h | Objavljeno u Sport

U današnjim susretima 21. kola Prve ŽNL, Zadrugar iz Hrastovskog je bio domaćin Plitvici iz Selnika i upisao je poraz od 2:0. Gostujuća momčad je do pobjede protiv Zadrugara došla golovima Leona Pujića u 12. minuti i Dominika Mastena u 73. minuti susreta.

Drava-Ajax je na domaćem terenu ugostila Beretinec i slavila s uvjerljivih 5:1. Do kraja prvog poluvremena, Drava-Ajax je vodila 3:0 golovima Marka Hajeca u 4. minuti, Denisa Vukovića u 30. minuti iz kaznenog udarca te Karla Kolaka u 39. minuti susreta. U drugom poluvremenu, Drava-Ajax je na samom startu povećala vodstvo na 4:0 golom Sebastiana Huzjaka u 47. minuti, u 76. minuti susreta Patrik Fotak je smanjio na 4:1, ali domaćin je ipak zadržao prednost od četiri gola drugim pogotkom Karla Kolaka u 83. minuti susreta. 

U jedinim preostalom susretu dana, varaždinska Mladost je dočekala Mladost iz Sigeca Ludbreškom. Varaždinska momčad je povela u samoj završnici susreta u 86. minuti pogotkom Petra Palatinuša, ali slavlje je bilo kratkog vijeka jer su gosti već u 88. minuti zabili izjednačujući gol, a strijelac je bio Leon Lacić-Klarić. Susret je završio podjelom bodova 1:1.