Prva ŽNL: Obrešu samo bod u Beretincu, Polet (T) pobjedom vratio drugo mjesto Foto: Martin Novosel

Prva ŽNL: Obrešu samo bod u Beretincu, Polet (T) pobjedom vratio drugo mjesto

| 23.5.2021. u 21:14h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Danas je odigrano pet susreta 20. kola Prve ŽNL u kojem je najveću pobjedu dana ostvario Polet (T) koji je na domaćem terenu sa 6:1 svladao Novi Marof i vratio se na drugo mjesto tablice. 

Sve golove su zabili igrači Poleta (T). Renato Sakač je zabio prva dva gola za Polet (T) u 35. i 37. minuti susreta, Nikola Modrić je autogolom u 65. minuti smanjio rezultat na 2:1, a u 75. minuti se iskupio pogotkom iz kaznenog udarca, Denis Bartolec je zabio dva gola u 68. i 83. minuti susreta, dok je konačnih 6:1 postavio Anđelko Potrebica u 85. minuti susreta.

Povratak na drugo mjesto je Poletu (T) omogućio 1:1 remi Obreša kod Beretinca. Dino Kresinger je Obrešu u 14. minuti susreta donio vodstvo do 1:0, vodstvo koje su držali sve do 88. minute kada je dosuđen kazneni udarac za domaćina, a kojeg je realizirao Luka Vesenjak i time spasio bod za domaćina i ukrao dva boda Obrešu.

U preostalim susretima, Polet (C) je uvjerljivo svladao Mladost iz Varaždina s 5:1, Drava Ajax je slavila na gostovanju kod Mladosti iz Margečana s 3:1, dok su Dinamo (B) i Čevo podijelili bodove u 2:2 remiju.