Prva ŽNL: Obreš preokrenuo susret protiv Poleta (C), pobjede Slobode (Vž) i Novog Marofa Foto: Martin Novosel

Prva ŽNL: Obreš preokrenuo susret protiv Poleta (C), pobjede Slobode (Vž) i Novog Marofa

| 30.5.2021. u 08:35h | Objavljeno u Sport

U tri subotnja susreta 21. kola u Prvoj ŽNL, nije bilo remija, samo pobjeda. Drugoplasirani Obreš se morao potruditi da dođe do domaće pobjede protiv Poleta (C) kojeg su na kraju svladali s 2:1.

Polet (C) je poveo u 41. minuti susreta pogotkom Mihaela Domjana, Obreš je u 50. minuti izjednačio golom Luke Kumrića, a pobjedu je Obrešu donio Dino Kresinger golom u 68. minuti susreta. Ovom pobjedom se Obreš vratio na drugo mjesto tablice ispred Poleta iz Tuhovca.

Sloboda (Vž) i Novi Marof su sa 4:0 svladali svoje protivnike. Sloboda je na domaćem terenu bila bolja od Dinama iz Babinca, golovima Leona Podnara u 21. i 26. minuti, Alvesa Moreire Thalissona Charlesa u 60. minuti i Roberta Pakšeca u 67. minuti susreta. Leon Kokot je za goste zaradio izravni crveni karton jer je opsovao suca u 35. minuti susreta.

Novi Marof je na gostovanju kod Mladosti (Vž) zabila golove u 29., 31., 75. i 90+2 minuti susreta, a strijelci su redom bili Tomislav Harmicar, Lukas Stojak, Mislav Sakač i Nikola Cecelja.

U današnjim susretima, očekuje nas derbi kola između prvoplasirane Budućnosti i trećeplasiratnog Poleta (T), dvije momčadi koje se bore za naslov prvaka te susreti između Čeva i Plitvice (S), Slobode (T) i Mladosti (M) te Drave-Ajaxa i Beretinca. Sve utakmice počinju u 17 i 30 sati.

Označeno u