Prva ŽNL: Obreš bez problema svladao Čevo, Plitvica (S) propustila 2:0 prednost protiv Zadrugara Foto: Martin Novosel

Prva ŽNL: Obreš bez problema svladao Čevo, Plitvica (S) propustila 2:0 prednost protiv Zadrugara

| 17.10.2021. u 09:06h | Objavljeno u Sport

U jučerašnja tri susreta 8. kola Prve ŽNL, Obreš je na domaćem terenu ostvario uvjerljivu 6:0 pobjedu protiv Čeva. Nikola Šobak je zabio hat-trick na susretu u 17., 25. i 37. minuti susreta, Dino Kresinger je bio strijelac dva pogotka u 50. i 79. minuti, dok je Luka Kumrić zabio jedan gol i to u 67. minuti susreta.

I dok je Obreš ostvario uvjerljivu pobjedu, Plitvica (S) je bila blizu osvajanja tri boda protiv Zadrugara, ali je ispustila slavlje u samoj završnici susreta. Plitvica (S) je povela 2:0 u susretu golovima Ivana Međimorca u 38. i 56. minuti susreta, ali je Zadrugar prvo golom Nikole Pačka u 76. minuti susreta smanjio na 2:1, dok je Bojan Vručina u 86. minuti susreta izjednačio na konačnih 2:2.

Sloboda (T) je na domaćem terenu dočekala Polet (C) i osvojila tri boda s minimalnih 1:0. Jedini gol na susretu postigao je Kristijan Grđan u 62. minuti susreta.

U današnjim susretima, Mladost (M) će biti domaćin Slobodi (Vž), Beretinec će ugostiti Dravu Ajax, Mladost (S) će biti domaćin imenjaku Mladosti iz Varaždina, dok će Polet (T) ugostiti Novi Marof.

Sve utakmice počinju u 15:30 sati.