Prva ŽNL: Mladost (VT) svladala imenjaka iz Sigeteca Ludbreškog Foto: Martin Novosel

Prva ŽNL: Mladost (VT) svladala imenjaka iz Sigeteca Ludbreškog

vv | 14.4.2024. u 20:52h | Objavljeno u Sport

Danas su odigrana četiri susreta 20. kola Prve ŽNL, a najviše golova je palo na utakmice između Mladosti (S) i Mladosti (VT) u koje je gost iz Varaždinskih Toplica slavio sa 4:2. Mladost (VT) je povela 2:0 pogotcima Nenada Hanca u 8. i 16. minuti susreta, ali je domaćin ipak uspio golom Xaviera Matheusa de Oliveire u 33. minuti smanjiti prednost na 2:1, Dario Sakač je pogotkom u 51. minuti susreta opet donio gostima prednost od dva gola, dok je Mario Kranjec u 58. minuti (KU) ponovno smanjio prednost gostiju na gol razlike, no na kraju je Ivan Turkalj postavio konačnih 4:2 pogotkom u 85. minuti. Trener Mladosti (VT) Zdravnko Benjak je isključen s utakmice u 56. minuti susreta zbog psovanja glavnog suca.

Zadrugar je na domaćem terenu nastavio pobjeđivati i sa 3:0 je svladao varaždinsku Mladost. Pogotke za novu pobjedu su zabili Dario Struški u 36. i 40. minuti susreta, dok je konačnih 3:0 postavio Dorian Topolko u 51. minuti utakmice.

Sloboda (T) je svladala Dravu-Ajax sa 2:1 na domaćem terenu. Drava-Ajax je povela pogotkom Marka Šantora u 47. minuti i bila je nadomak pobjede na gostovanju da se u samoj završnici, točnije u 4. i 6. minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena nisu ukazali Marko Benko i Leon Slunjski. Drava-Ajax je ostala s igračem manje od 72. minute susreta nakon što je Dino Hadžiabdić zaradio dva žuta kartona, prvi u 69. minuti zbog preoštrog starta, a drugi u 72. minuti napucavanja lopte.

Beretinec je na domaćem terenu svladao Čevo sa 2:0. Pogotke za domaćina su zabili Andrija Novaković u 4. minuti i Marko Žganec u 63. minuti susreta.