Prva HRL: Desetkovana Koka gostuje kod Bjelovara, nada se pobjedi Foto: Martin Novosel

Prva HRL: Desetkovana Koka gostuje kod Bjelovara, nada se pobjedi

| 13.10.2021. u 10:11h | Objavljeno u Sport

S ispražnjenom linijom vanjskih igračica (ozlijeđene Sara Rogina, Petra Filipović, nedostupna Nera Kuzminski), igračice Koke idu na gostovanje u Bjelovar u sklopu 5. kola Prve HRL za žene.

Koka je u pripremnom periodu odigrala jedan susret protiv Bjelovara i ostvarila uvjerljivu pobjedu, ali tada su to ostvarili u kompletnom sastavu te će današnji susret biti zasigurno drugačiji.

- Naravno da idemo u Bjelovar po dva boda. Svjesni smo da smo utakmicu protiv Osijeka sami ispustili. Imali smo svoje šanse koje nismo iskorsitili, koje smo trebali puno bolje iskoristiti. Ako budemo od početka krenuli onako kako znamo, mislim da budemo došli do dva boda. Ako budemo opet išli iz greške u grešku, onda bude to jako teško - rekao je trener Koke, Zoran Jeftić.

- Čeka nas dosta teško gostovanje. Svaka utakmica u Bjelovaru je na nož. Jednu pripremnu utakmicu s njima smo odradili jako dobro, ali smo onda bili svi na broju, a sad su nas stvarno zadesile te ozljede i jako nas je malo. Imali smo 10 dana priprema, jedan kraći period, za utakmicu protiv Bjelovara. Pripremili smo se najbolje što smo se mogli i očekujemo pobjedu - najavila je utakmicu igračica Koke, Lena Ljubić.

Utakmica je na rasporedu danas u 18 sati.