Priređen prijem za članove Fight Cluba Kovačić koji su osvojili čak 208 medalja

J.Š./Varaždinske vijesti | 11.4.2019. u 16:28h | Objavljeno u Sport

U Županijskoj palači u Varaždinu zamjenik župana Tomislav Paljak priredio je prijem za članove Fight Cluba Kovačić, kluba koji je osnovan 2004. godine u Varaždinu, a čiji su članovi prošle godine osvojili 208 medalja i na svakom natjecanju se pokazali kao najuspješniji klub.

Naime, u nedjelju 31. ožujka održalo se savate prvenstvo Hrvatske u disciplini precombat (oblik borbe uz udarce punim kontaktom i uz potpunu zaštitu). Savate klub Fight Club Kovačić nastupio je sa devet natjecatelja. Zlatne medalje i titule državnih prvaka osvojili su najbolji Hrvatski junior za 2018 godinu Matej Kos, Benjamin Oštrek, Emanuel Šprem i Tony Mark Andrews. Srebrne medalje osvojili su Borna Tuk, Nino Čurin i Jakov Marković dok su brončane medalje osvojili Leon Kovačić i Erik Levatič.

Zamjenik župana Paljak čestitao je članovima kluba na odličnim rezultatima te je naglasio kako se Županija iznimno ponosi sportašima koji postižu vrhunske rezultate i daje im podršku.

- Sportaši su najbolji promotori naše Županije i ja im čestitam na svim dosadašnjim rezultatima te sam siguran kako će u budućnosti biti još medalja. Garancija za to su dobri treneri, predani rad, entuzijazam i volja koju vodstvo te svi članovi ovoga kluba imaju – rekao je zamjenik župana.

Zamjeniku župana se na prijemu zahvalio trener Siniša Kovačić koji je istaknuo kako kroz svoju povijest klub ima nekoliko amaterskih prvaka europe i svijeta u kickboxingu, k1 i savate boksu te profesionalne prvake europe i svijeta u kickboxingu, k1 i muay thai-u.

110419_prijem_fight_club__1.jpg

110419_prijem_fight_club__2.jpg

110419_prijem_fight_club__3.jpg

Označeno u