Pripreme za 9. Vindija Indoor 2016. za ekipe mladeži U 12

| 25.1.2016. u 08:05h | Objavljeno u Sport

Nakon prošle natjecateljske sezone, u kojoj su najkvalitetnije rezultate postigli članovi "Vindi Iso Sport Škole Baseballa", s osvojenim prvim mjestom prvenstva Hrvatske mladeži U 12 i ladeti s osvojenim prvim mjestom prvenstva Hrvatske U 15, Baseball klub "Vindija" početak godine obilježit će uz redovne trenažne aktivnosti svih kategorija, radno i s dosta ostalih događanja i organizacijskih dostignuća.

Mlađe kategorije su cijelu zimu u neprekidanom treningu i natjecanju, pa su tako nastupili već i na dvoranskom turniru u Ljubljani i Zagrebu, a od slijedećih aktivnosti u subotu, 30. siječnja očekuje ih nastup i organizacija sada već tradicionalnog, devetog po redu dvoranskog turnira, "Vindija Indoor 2016" za  najmlađu kategoriju igrača, ekipe mladeži U 12.

Turnir svake godine svojom atraktivnošću i kvalitetnom organizacijom, a pod generalnim  sponzorstvom PS Vindija, privlači ekipe iz regije. Uz domaćina BK "Vindija" koja će nastupiti s dvije ekipe, na turniru će nastupiti osam ekipa i oko 150 mladih baseballaša iz Karlovca, Novog Sada, Budimpešte, Erda i Ljubljane. Turnir će se igrati po modificiranim pravilima u kojima je i trener, kao bacač, aktivni dio utakmice, a bit će ovo odličan uvod u novu natjecateljsku sezonu.