PRETKOLO HRVATSKOG KUPA Bednja domaćin Uljaniku, Podravina dočekuje Bjelovar Foto: Dražen Novosel

PRETKOLO HRVATSKOG KUPA Bednja domaćin Uljaniku, Podravina dočekuje Bjelovar

| 25.8.2021. u 10:25h | Objavljeno u Sport

Danas će se od 16 sati i 30 minuta, igrat će se utakmice pretkola hrvatskog Kupa. Pobjednik županijskog Kupa Bednja iz Beletinca i finalist Podravina iz Ludbrega bit će domaćini.

Bednja će na igralištu Kod mosta u Beletincu ugostiti Uljanik iz Pule, dok će Podravina na svom stadionu u Ludbregu igrati protiv Bjelovara. Uljanik iz Pule, član Treće HNL Zapad, osvajač je Kupa.

- Protivnik je atraktivan, dobar, trećeligaš, koji je prošlo prvenstvo završio na četvrtom mjesto, što govori o kvaliteti. Drago mi je da igramo pred domaćom publikom, a nećemo se unaprijed predati. Neće biti lako, nema loših ekipa. Dobro ćemo se pripremiti i nećemo osramotiti županijski nogomet. Imaju nekoliko mladih igrača iz Istre 1961, znamo njihove kvalitete, ali prilikom pripreme utakmice pretežno se bavim sa svojom momčadi i nećemo se njima podrediti, već našoj igri. - rekao je trener Bednje Saša Paska.

Momčad Bjelovara natječe se u istom rangu s Podravinom,u Trećoj HNL Sjever., a u 1. su kolu čak sa 7:0 svladali Podravac.

- Bjelovar je puno jači nego što je bio prošle godine i moramo objektivno znati gdje smo, na kojem mjestu. Trebat će nam čudo da prođemo Bjelovar - rekao je Špikić.