Preminuo Ivan Kliček Ika, dobri duh MRK Vidovec

Varaždinske vijesti | 16.10.2024. u 13:50h | Objavljeno u Sport

- S tugom u srcu opraštamo se od našeg dragog Ivana Kličeka koji nas je napustio u 66. godini života. Ika, bio si više od prijatelja – bio si dobri duh MRK Vidovec, objavljeno je na službenom Facebook profilu MRK Vidovec.

- Tvoje prisustvo u klubu bilo je neprocjenjivo. Uvijek si bio nasmijan, uvijek spreman pružiti ruku. Tvoj entuzijazam za rukomet, tvoja podrška mladima i svima oko sebe ostat će zauvijek urezani u našim srcima.

Hvala ti, dragi Ika, na svim lijepim trenucima, na prijateljstvu, na predanosti i ljubavi koju si širio oko sebe. Posljednji ispraćaj bit će sutra 17. listopada u 15 sati na groblju u Vidovcu. Počivaj u miru, naš dragi prijatelju, neka ti bude laka zemlja. Nikad te nećemo zaboraviti, objavili su na službenom Facebook profilu MRK Vidovec.

Ivan Kliček rođen je 1959. godine u Vidovcu. Rukomet je počeo igrati još u osnovnoj školi, a igrao je za vidovečki Partizan, kao i za varaždinske klubove Vartilen i ATP Varaždin.

Po završetku rukometne karijere, uključio se u rad kluba iz Vodovca gdje je bio predsjednik, tajnik, blagajnik, a obavljao je i druge poslove oko organizacije utakmica.