Predstavnici HK Ludbreg kod gradonačelnika Dubravka Bilića

VV | 23.3.2021. u 16:33h | Objavljeno u Sport

Varaždin je sredinom mjeseca ožujka bio domaćin pojedinačnog Prvenstva Hrvatske u hrvanju za žene za 2021. godinu u uzrastima, kadetkinja, juniorki, mlađih seniorki i seniorki.

Ludbrežanka Iva Gerić bila je dominantna figura, u tri je uzrasne kategorije osim u kadetkinjama, gdje nije mogla nastupati, osvojila zlatne medalje u kategoriji do 65 kg. Niz zlata osvojile su i druge članice Hrvačkog kluba Ludbreg, Marta Busija, Nina Gerić, Sandra i Marta Besek, Lorena Bendelja, a medaljašicama se broncom pridružila i Sara Milner. Potpuna dominacija HK Ludbreg vidljiva je posebno ekipno, gdje su Ludbrežanke u dvije uzrasne skupine (juniorke i mlađe seniorke) ostvarile prvo mjesto.

Sandra i Marta Besek te trener Krešo Horvat iz HK Ludbreg bili su na prijemu kod ludbreškog gradonačelnika koji im je čestitao na postignutim uspjesima.

- Uspjesi ne dolaze preko noći, oni su rezultat rada i truda. Svjesni kvalitete hrvačkog sporta u  Ludbregu osigurali smo klubu da neometano treniraju u Sigecu. Vjerujemo da je i kontinuitet treninga bio jedan od bitnih faktora u postignutim rezultatima. Svjesni značaja ovog sporta u Ludbregu u proračunu smo osigurali 450 tisuća kuna za uređenje društvenog doma u Selniku koji bi trebao postati trajni dom za ludbreške hrvače, ali i druge borilačke sportove. Uskoro ćemo predstaviti ovaj zanimljiv projekt kojim bi se osiguralo još više termina za treninge drugih sportova u Gradskoj sportskoj dvorani - rekao je gradonačelnik Dubravko Bilić.

hk_ludbreg1.jpg