Poznato je tko će suditi susjedski derbi između Varaždina i Slaven Belupa

| 23.1.2024. u 12:57h | Objavljeno u Sport

Nakon kraće stanke nastavlja se SuperSport HNL. Danas i sutra igrat će se dvije odgođene utakmice 4. kola, pri čemu će se danas od 17 sati sastati Dinamo i Lokomotiva, a sutra u istom terminu Gorica dočekuje Rijeku.

Prvenstvene utakmice 20. kola SuperSport HNL-a igrat će se od petka do nedjelje, a na portalu Hrvatskog nogometnog saveza objavljen je raspored parova, sudaca, delegata i kontrolora.

Kolo će otvoriti susret između Varaždina i Slaven Belupa, koji će se igrati u petak od 17 sati na Gradskom stadionu u Varaždinu,a sudit će zagrebački djelitelji pravde predvođeni Ante Čulinom.

Riječ je o jednom od sudaca iz elitne skupine, koji je ove sezone sudio osam susreta SuperSport HNL, od ćega su bile i dvije utakmice varaždinskog prvoligaša, a obje su završile neriješenim rezultatima 2:2.

Čulina je na početku ove sezone sudio varaždinsko nadmetanje sa Slaven Belupom, a nakon toga i utakmicu na Rujevici s Rijekom. Čulina je ove sezone podijelio 38 žutih i dva crvena kartona. Pomagat će mu Anto Marić i Dario Kolarević, a četvrti sudac bit će Goran Pečarić.

U VAR sobi bit će riječki dvojac Ivan Bebek i Luka Pajić.

 Ciparski sudac Menelaos Antoniou bit će glavni djelitelj pravde na susretu Osijeka i Rudeša koji se igra u subotu od 14.50 sati.

 Istra 1961 i Dinamo igraju također u subotu, a glavni sudac je Duje Strukan. Ante Terzić bit će glavni sudac na utakmici Gorice i Lokomotive.

Kolo će zaključiti Hajduk i Rijeka susretom na Poljudu u nedjelju od 17.45 sati, a za Jadranski derbi zadužen je Patrik Kolarić.