Poznati početni sastavi Varaždina i Rijeke za današnji susret 35. kola HT Prve lige

| 16.5.2021. u 13:51h | Objavljeno u Sport

U 15 sati na Gradskom stadionu u Varaždinu počet će susret 35.,pretposljednjeg kola u HT Prvoj ligi između Varaždina i Rijeke, utakmica od velikog značaja za obje momčadi.

Objavljeni su sastavi sa kojima će treneri Zoran Kastel i Goran Tomić početi današnje nadmetanje. Kastel se odlučio za sastav koji je protiv Dinama u srijedu osvojio u Maksimiru bod, odigravši 2:2, jedino što se na gol nakon odrađene kazne zbog tri žuta kartona vraća vraća Horkaš,dok je Zelenika na klupi.

U zadnjem redu su Pullumbi, Novoselec i Senić, bočni će biti Vuk i Peco,u sredini terena Đurasek, Postonjski, Elezi i prema naprijed Herrera i Obregon. Na klupi će uz Zeleniku sjediti Grgec, Memija, Ćelić, Posavec, Benko,. Urata,Stolnik i Boban.

Rijeka će početi u sastavu Nevistić, Capan,Pereira, Velkovski, Tomečak, Pavičić, Lončar, Vukčević, Andrijašević, Menalo, Drmić.. Na klupi će biti Prskalo, Galešić, Lepinjica, Murić, Liber,Gnezda, Mudražija i Štefulj.

Sudac je Igor Pajač iz Zeline, a pomagat će mu Nikola Kečkiš iz Virovitice i Goran Loparac iz Sladojevaca, dok će četvrti sudac biti Marko Matoc iz Zaprešića. VAR sudac će biti Goran Gabrilo iz Splita a njegov asistent bit će Goran Perica iz Šibenika.