Poznati počeci proljetnog dijela prvenstva u ligama pod okriljem varaždinskog ŽNS-a

| 26.1.2023. u 12:30h | Objavljeno u Sport

Na temelju prijedloga Komisije za natjecanje, Odbor za hitnost je 18. siječnja donio odluku o počecima natjecanja u proljetnom dijelu natjecateljske godine 2022/23.

Proljetni dio sezone gotovo u svim ligama pod okriljem varaždinskog Županijskog nogometnog saveza počet će 11. ožujka, osim natjecanja u Trećoj ŽNL Ludbreg.

Treća NL Sjever, u kojoj se treba odigrati još 13 kola, trajat će do 3. lipnja, Elitna liga, gdje se treba još odigrati također 13 kola, završit će 4. lipnja, dok će se kvalifikacije igrati 8. i 11. lipnja,

I u Prvoj, Drugoj i Trećoj ŽNL Varaždin trebaju se još odigrati 13 kola, a ta će natjecanja završiti 4. lipnja, dok će Treća ŽNL Ludbreg početi 1. travnja, a preostalih 10 kola trebaju se odigrati do 4. lipnja.

Definirani su i termini završnice Kupa varaždinskog Županijskog nogometnog saveza i to tako da će se prve polufinalne utakmice igrati 2. i 4. svibnja, a uzvratne će se utakmice igrati 16. i 18. svibnja, dok će se finalna utakmica Kupa igrati 30. svibnja ove godine.