Momčad Plitvice iz Gojanca

Poznati finalisti na 15. prvenstvu u malom nogometu za registrirane klubove u Vidovcu

| 9.2.2020. u 21:37h | Objavljeno u Sport

Poznati su finalisti na 15. dvoranskom prvenstvu u malom nogometu za registrirane klubove u Vidovcu. Danas su odigrane polufinalne utakmice kod juniora, seniora i veterana. Finale su kod juniora izborili druga ekipa Varteksa i nogometaši Nogometnog centra Trnovec. Varteksovci su u nedjeljnom polufinalu pobijedili NC Lepoglava 3:2, dok su Trnovčanci s 2:1 pobijedili nogometaše NC Varaždinske Toplice.

U veteranskom polufinalu odigrane su prave poslastice. U prvom polufinalu susreli su se Baka i Auto Florijanić i slavili su Florijanići s 2:1. U još napetijem polufinalu susreli su se CB Bilikum i Niko Trade. Nakon regularnog dijela završilo je 2:2, a nakon penala slavila je ekipa Niko Trade s ukupnih 4:2.

Dan su zatvorili seniori. U prvom polufinalu igrao se lokalni derbi između Plitvice i druge momčadi Nedeljanca. Gojančani su polufinale izborili pobjedom u četvrtfinalu protiv prve momčadi Slobode iz Tužnog. Zanimljivo je da je susret završio nakon 45-minutnog raspucavanja penala. Vratar Alen Đurman zabio je 20 penala za Plitvicu, a za Slobodu (T) 1 Dominik Biškup 19 kaznenih udaraca. Posljednji udarac Biškupu obranio je tako Đurman.
Gojančani su na kraju izborili i finale svladavši Nedeljančane 3:1.

Finale su izborili i Lepoglavčani koji su u polufinalu s 2:1 svladali prvu momčad margečanske Mladosti.  Finalni dan igra se u nedjelju, 16. veljače, raspored će se na Facebook stranici turnira objaviti sredinom tjedna.

REZULTATI POLUFINALA
Nedjelja, 9. veljače
Juniori
Varteks 2 – NC Lepoglava 3:2
NC Trnovec – NC Varaždinske Toplice 2:1
Veterani
Auto Florijanić – Baka 2:1
Niko Trade – CB Bilikum 4:2 6m (2:2)
Seniori
Nedeljanec 2 – Plitvica 1:3
Mladost (M) 1 – Lepoglava 1:2