Poraz Ivančice i pobjeda Vindije proteklog vikenda u Drugoj ML Sjever Foto: Martin Novosel

Poraz Ivančice i pobjeda Vindije proteklog vikenda u Drugoj ML Sjever

| 31.1.2022. u 13:37h | Objavljeno u Sport

Nakon što tjedan prije nisu odigrani susreti 12. kola Druge muške lige Sjever jer je cjelokupno kolo otkazano zbog velikog broja zaraza koronavirusom, proteklog vikenda su odigrani susreti 13. kola.

Jedino je Ivančica od domaćih predstavnika odigrala svoj susret i izgubila na gostovanju kod Podravca iz Virja, dok Grafičar nije odigrao svoj susret na domaćem terenu protiv Petra Zrinskog, a Vindija je bila slobodna, ali je zato odigrala odgođeni susret protiv 7. kola protiv Bjelovara u gostima i slavila.

Ivančica je poražena na gostovanju kod Podravca iz Virja sa 74:66. Najbolji strijelac kod Ivančice bio je Kruno Smontara s 21 košem, dok je Dean Herceg ubacio 13 koševa, a u redovima domaćina najbolji je bio J. Zadravec sa 16 koševa.

Vindija je na gostovanju kod Bjelovara bila bolja od domaćina sa 91:78, a najbolji strijelac u varaždinskoj momčadi je bio Manuel Novak s 27 koševa, dok su po 18 koševa postigli Luka Čevra i Petar Košćak.

Podravac je pobjedom protiv Ivančice preuzeo vrh tablice s devet pobjeda i dva poraza, Ivančica je druga s istim brojem pobjeda i poraza kao vodeći Podravac, Vindija je četvrta s osam pobjeda i dva poraza te utakmicom manje, a Grafičar peti sa sedam pobjeda i tri poraza, također s utakmicom manje.

U sljedećem 14. kolu, Grafičar će gostovati kod Vedija, a Ivančica će igrati protiv Vindije.