Gradonačelnik Ivan Čehok posjetio je trening članova Savate kluba Varaždin

Pomoć Grada Varaždina Savate klubu Varaždin

| 28.1.2020. u 19:57h | Objavljeno u Sport

Članovima Savate kluba Varaždin kojeg vodi Goran Borović, varaždinska legenda borilačkih sportova, boksa, kickboxa i savatea, gradonačelnik Grada Varaždina dr.sc. Ivan Čehok predao je na upotrebu aero bike.

U prostorijama za trening na stadionu Sloboda, koje sami uređuju članovi kluba, a ponajviše sam Goran Borović, aero bike poslužit će za treniranje aerobnog kapaciteta, snagu i izdržljivost muskulature sportaša koji se pripremaju za domaća i međunarodna natjecanja u tom atraktivnom borilačkom sportu.

Riječ je o posebno dizajniranom trening biciklu Assault Air Bike čiju je upotrebu demonstrirao Borović, a isprobao i sam gradonačelnik.

- Izuzetno cijenim entuzijazam sportaša koji i u skromnijim uvjetima s puno rada i treninga postižu vrhunske rezultate. Takvim trenerima i klubovima grad će i nadalje pomagati koliko je to moguće. Savate klub Varaždin i njihov trener Goran Borović lijepi su primjer takvog ponašanja i zato smo im pomogli sufinancirali kupnju opreme za trening – rekao je gradonačelnik Čehok posjetivši članove Savate kluba Varaždin na njihovom treningu.