Polet (T) izabrao novog predsjednika na izbornoj i izvještajnoj skupštini kluba

VV | 13.3.2023. u 08:34h | Objavljeno u Sport

U Športskom nogometnom klubu Polet Tuhovec, u petak, 10. ožujka, dan prije nastavka prvenstva održana je redovna godišnja izvještajna i izborna sjednica Skupštine kluba.

Predsjednik kluba Dejan Kubat skupštinarima i gostima je prezentirao rad i rezultate kluba kroz 2022. godinu. Rezultati su i više nego zadovoljavajući obzirom da je klub prošle sezone osvojio naslov Prvu ŽNL te se plasirao u Elitnu ŽNL u kojoj nakon prvog dijela sezone drži odlično 2. mjesto. Istaknuti su i rezultati veterana koji već godinama drže sam vrh županijske lige veterana-istok.

Osim rezultatskih uspjeha, uspjeh kluba je i sve kvalitetniji rad s mladima koji je prepoznalo i Ministarstvo turizma i sporta koje je na natječaju klubu dodjelilo sredstva od gotovo 120.000,00 kn koja je klub uložio u sportsku opremu za treninge.

Klub je u 2022. godini u suradnji s Gradom Varaždinske Toplice i Županijskim nogometnim savezom krenuo u realizaciju projekta pomoćnog igrališta za koje su izvršeni grubi zemljani radovi, a na sjednici Skupštine usvojenim planom rada za 2023. godinu su predviđeni preostali radovi kako bi se pomoćno igralište stavilo u funkciju i predalo na korištenje trenerima i igračima.

Nakon jednoglasnog prihvaćanja prezentiranih izvješća, obzirom na istek mandata dosadašnje Uprave kluba, izvršen je izbor nove Uprave.

Izabran je novi Izvršni odbor na čelu s novoizabranim predsjednikom gospodinom Božidarom Posavec, dok je za tajnika u novom mandatu jednoglasno izabran dosadašnji tajnik kluba Nikola Katalenić.

Novi predsjednik se obratio prisutnima i zahvalio skupštinarima na ukazanom povjerenju, zahvalio članovima dosadašnje uprave na uloženom trudu i ostvarenim rezultatima, te izrazio želju da se isti način rada nastavi i u sljedećem razdoblju. U Izvršnom odboru ostala je većina dosadašnjih članova te se priključilo i nekoliko novih članova koji će doprinjeti još boljim rezultatima kluba na svim poljima djelovanja.

Kapetan seniorske ekipe, trener i članovi uprave na kraju sjednice su dosadašnjem predsjedniku Kubatu dodijelili prigodne poklone u znak zahvale na ogromnom trudu i rezultatima kroz njegovo mandatno razdoblje.