Momčad Poleta iz Tuhovca

Polet iz Tuhovca ozbiljno najavio obranu naslova na vidovečkom turniru

| 27.1.2020. u 10:03h | Objavljeno u Sport

Tijekom vikenda u dvorani Osnovne škole u Vidovcu nastavljena su malonogometna uzbuđenja na 15. dvoranskom prvenstvu u malom nogometu za registrirane klubove.  Subota je počela utakmicama četvrtfinala kod juniora. Od četiri utakmice dvije su završile nakon boljeg izvođenja šesteraca. 

Nogometaši Nogometnog centra Lepoglava nakon penala s ukupnih 4:3 (2:2) pobijedili su prvu ekipu Slobode ŠN, dok je druga ekipa Varteksa s 3:2 (1:1) svladala drugu ekipu Slobode ŠN. Do uvjerljivog 4:1 slavlja stigli su nogometaši NC Trnovec - Kućan protiv Varteksa 1, dok je NC Varaždinske Toplice bio bolji od NC Vidovec s 2:1.

U subotu su odigrane i utakmice u skupini B kod seniora. Prvo mjesto u skupini osvojila je Lepoglava pobijedivši Slobodu (T) 2 4:1, Rudar 47 5:1, dok su odigrali 1:1 protiv prve ekipe Nedeljanca. U nedjelju je turnir nastavljen utakmicama repesaža kod veterana. 

Susret Bake iz Gojanca i ekipe AS Tomo & CB Best u regularnom dijelu završio je 1:1, da bi nakon penala slavili Gojančani s ukupnih 4:3. Nakon penala, slavili su i nogometaši Podravca iz Svibovca protiv Slobode iz Tužnog. Nakon 1:1 u regularnom dijelu završilo je 5:4.

Do najuvjerljivije pobjede stigli su Nedeljančani sa 7:2 protiv Slobode ŠN, dok je Rudar 47 s 4:1 bio bolji od tuhovečkog Poleta.U skupini C branitelj naslova Polet iz Tuhovca premoćno je osvojio skupinu s tri pobjede. Svladali su Omladinac 4:1, istim rezultatom pobijedili su drugu momčad margečanske Mladosti, da bi s 3:1 bili bolji od topličke Mladosti koja je na kraju zauzela drugo mjesto u skupini s dvije pobjede.

U skupini B kod seniora prvo mjesto pripalo je prvoj ekipi margečanske Mladosti koja je bez borbe (5:0) upisala pobjedu protiv Plitvice, slavila je protiv Klenovnika 3:0, dok je s Novim Marofom odigrala 2:2.
Novomarofčani su se morali zadovoljiti drugim mjesto u skupini zbog slabije gol razlike. Također su bez borbe pobijedili Plitvicu, a od Klenovnika su bili bolji s 2:1.

Turnir se nastavlja u subotu, 1. veljače, a raspored će biti objavljen na Facebook stranicama turnira.