Podravac iz Svibovca Podravskog osvojio Treću ŽNL: Odlučili smo priliku dati mladima

| 25.8.2021. u 17:00h | Objavljeno u Sport

Prvak Treće županijske nogometne lige Varaždin u sezoni 2020./2021. bio je Podravac iz Svibovca Podravskog koji je već u par navrata osvajao ovu ligu, ali nije napredovao u viši rang, zbog nedostatka podmlatka. Ovaj put su ipak uspjeli izboriti viši rang, a do titule su stigli u uzbudljivoj završnici prvenstva.

- U sezonu 2020./2021. krenuli smo s dosta mladih igrača koji su nam se priključili iz juniorske selekcije NC Sračinec – Svibovec. Uspjeli smo zadržati većinu igrača,a priključio nam se i trener Izet Terzić. Cilj je bio kroz sezonu integrirati mlade igrače u prvi sastav, biti među prve tri momčadi u ligi i pripremiti ekipu za budućnost. Dobrim radom svih igrača, uprave i prvenstveno trenera Terzića uspjeli smo osvojiti prvo mjesto na što smo jako ponosni. Nije slučajnost jer Podravac je u posljednje 4 godine dva puta bio prvak Treće ŽNL (2016./2017.) što pokazuje kontinuitet dobrog rada svih članova kluba od uprave do navijača - naglasio je predsjednik kluba Žarko Španić.

Pomoć Općine

Iako klub nije uspio ranije ostvariti plasman u viši rang natjecanja, nisu gubili vrijeme i nadu te su pripremali sve okolnosti za taj trenutak.

Pročitatje više u novom broju Varaždinskih vijesti...