Kompletne pripreme odradit će se u Varaždinu, a u planu su 52 treninga i 8 utakmica Foto: Dražen Novosel

Počele pripreme momčadi Varaždina za novu sezonu u Drugoj ligi

| 10.7.2017. u 10:22h | Objavljeno u Sport

Danas su počele pripreme nogometaša Varaždina za novu drugoligašku sezonu, Trener momčadi Zoran Kastel imat će na raspolaganju 25 igrača, od kojih su tri vratara. Klubu je pristupilo deset igrača, a nitko iz prošle sezone za sada nije zatražio ispisnicu.

Stručni stožer, koji se još popunjava, pretrpio je izmjene u odnosu na prošlu sezonu, pa će Kastelov pomoćnik biti Nikola Šafarić, koji će biti i kapetan momčadi, a obavljat će i poslove tajnika kluba, dok će za kondicijsku pripremu igrača biti zadužen Dalibor Kišić.

Tijekom šest tjedana priprema, koje će biti u Varaždinu, Kastel će odraditi 52 treninga i odigrati najmanje osam prijateljskih utakmica. Prvi susret bit će već u subotu u 18 sati na stadionu Varteksa, a gost će biti slovenska Naftom iz Lendave. Dogovorene su još prijateljske utakmice sa Šampionom iz Celja, mađarskim ZT-om, Zagrebom, Hrvatskim dragovoljcem, a tek će se dogovoriti suparnik za posljednju provjeru, odnosno hoće li to biti Inter iz Zaprešića ili neka jača momčad.

- Nova smo momčad u Drugoj ligi, ne poznajemo dovoljno suparnike,a nakon četiri pet kola će se sigurno dvie - tri ekipe nametnuti, a mišljenja sam da će se Gorica, Sesvete, Varaždin i jedna momčad s mora biti u vrhu tablice, te da će se četiri - pet ekipa boriti za prva tri mjesta. Sve su ekipe dosta mijenjale, osim Gorice, koju su napustila dva igrača i oni su jedna od kvalitetnijih ekipa u ligi - naglasio je Kastel.

Igrači kadar NK Varaždin

Golmani: - Ivan Nevistić, Dinko Gavranović, Marko Galoši, obrana: Ivan Conjar, Karlo Sambolec, Maks Juraj Čelić, Josip Domagoj Hranilović, Leonard Mesarić, Leonard Vuk, Samuel Bamidele, Muhammed Kabiru, Ivan Novoselec, vezni: Gordan Golik, Karlo Šimek, Luka Jagačić, Nikola Šafarić, Matija Kolarić, Dario Jertec, Josip Golubar, Karlo Težak, napad: Domagoj Drožđek, Nenad Erić, Mario Sačer, Dino Kresinger, Dejan Glavica i Toni Petrović