Počela prodaja godišnjih ulaznica NK Varaždina za Supersport HNL

vv | 11.7.2024. u 10:54h | Objavljeno u Sport

- Obavještavamo sve navijače, prijatelje i simpatizere kluba da će prodaja godišnjih ulaznica za sezonu 2024/25 krenuti od petka – 12.07.2024. godine putem web portala NK Varaždin obavijsrt je koju je objavio nogometni prvoligaš Varaždin na službenim internet stranicama.

Svaki godišnji pretplatnik na poklon će dobiti majicu kluba kao i novi službeni privjesak za ključeve kluba prilikom podizanja svoje godišnje ulaznice. NK Varaždin je u fazi dogradnje trenutnog sustava kontrole ulaska, te će novi biti aktivan s prvim danima nove sezone. Iz toga razloga, stadion će biti podjeljen na nove sektore kao što je to prikazano na grafici te će numeracija sjedala biti različita nego do sada.

Od srijede 10. srpnja do srijede 17. srpnja 2024., dosadašnji vlasnici godišnjih ulaznica imat će pravo prvokupa korištenjem jedinstvenog ID-a koji se nalazi na njihovoj godišnjoj kartici za sezonu 2023/24. U slučaju izgubljene godišnje ulaznice ili bilo kakvih problema, možete se obratiti odjelu za ticketing putem emaila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sa svojim osobnim podacima. Kod sa svake pojedinačne prošlogodišnje ulaznice omogućuje kupnju isključivo jedne nove godišnje ulaznice.

Cijene godišnjih ulaznica za sezonu 2024/25 su slijedeće: LOŽA “A” (Zapad Sredina) – 200 € redovna cijena za kupnju individualnih karata – 290 € za minimalno 18 utakmica; ZAPAD LIJEVO – 150 € redovna cijena za kupnju individualnih karata – 200 € za minimalno 18 utakmica; ZAPAD DESNO – 150 € redovna cijena za kupnju individualnih karata – 200 € za minimalno 18 utakmica

Za dosadašnje pretplatnike, umirovljenike te branitelje na gore iskazane cijene odobravamo 20% popusta: LOŽA “A” (Zapad Sredina) – 200 € – 20 % = 160 €; ZAPAD LIJEVO – 150 € – 20 % = 120 €; ZAPAD DESNO – 150 € – 20 % = 120 €

Za ostvarivanje prava na jeftinije cijene godišnjih ulaznica, umirovljenici i branitelji moraju poslati dokaz na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. nakon koje će dobiti kod za ostvarivanje popusta dok će prošlogodišnji pretplatnici unjeti jedinstevni ID sa svoje prošlogodišnje ulaznice.

Godišnje ulaznice vrijediti će za sve utakmice kojima je NK Varaždin organizator što uključuje 18 domaćih utakmica Hrvatske nogometne lige, sve Kup utakmice kao i sve prijateljske utakmice na gradskom stadionu u Varaždinu. Godišnje ulaznice neće biti prenosive – provjera nositelja biti će izvršena na ulazu na stadion sa osobnim podacima a sve prema Zakonu o sprečavanju nerada na sportskim natjecanjima. Prva domaća utakmica NK Varaždina u Supersport Hrvatskoj nogometnoj ligi je 10. kolovoza, protiv Rijeke.

Označeno u