Tomislav Medved ( s loptom) bio je strijelac oba gola za Varteks protiv Slobode Foto: Dražen Novosel

Plitvica iznenadila Nedelišće, Varteks se pobjedom vratio na drugo mjesto

| 7.5.2017. u 20:47h | Objavljeno u Sport

U sklopu 25. kola MŽNL Plitvica je na svom terenu u Gojancu bila bolja od Nedelišća rezultatom 1:0, a gol odluke postigao je Vjekoslav Trojko u 6. minuti. Poraz do ovog kola drugoplasiranog Nedelišća iskoristio je Varteks, koji je na svom igralištu u Jalkovcu pobijedio Slobodu 2:1, poluvrijeme 1:1 i došao na drugo mjesto tablice. Dva gola za Varteks postigao je Tomislav Medved u 11. i 87. minuti nadmetanja.

Nedeljanec je u Pušćinama pobijedio istimenog domaćina 4:0, poluvrijeme 2:0. Dva je gola ppostiga Dubravko Kišić u 33. i 40. minuti, a po jednom su mrežu domaćina pogađali Dominik Bistrović u 55. i Marko Kovačić u 88. minuti. Jalžabet je na svom Sportskom centru pobijedio Mladost Komet iz Preloga 1:0, golom Daria Sakača u 83. minuti.

Novi Marof je kao domaćin izgubio od Međimurca 3:0, a Zelengaj je u Hrastovskom pobijedio Zadrugar 3:1. Strijelci za goste bili su dva puta Valentino Mlakar u 31. i 82 minuti, a jednom je mrežu domaćina zatresao Junior u 53. minuti, dok je strijelac za Zadrugar bio Nino Marković iz kaznenog udarca u 75. minuti.

Jučer je Podravina na svom stadionu u Ludbregu sa 6:1 bila bolja od čakovečke Sloge. Po dva su gola  postigli Nikola Valjak i Renato Sakač, a po jednom su mrežu Sloge pogađali Siniša Vađunec i  Josip Šestak.  Na tablici je prvi Polet sa 63 boda, a Varteks je drugi s 51 bodom.