Ovog vikenda 24. Međunarodni nogometni turnir "Međimurec U-14", sa 16 ekipa iz 12 država i s dva kontinenta

| 12.8.2022. u 14:06h | Objavljeno u Sport

Na stadionu NK Međimurec Dunjkovec-Pretetinec sutra i u nedjelju održat će se 24. Međunarodni nogometni turnir "Međimurec U-14". 

Po prvi puta igrat će se na dva terena na stadionu NK Međimurec Dunjkovec-Pretetinec, a na najveći turnir do sada dolazi 16 ekipa iz 12 država te 2 kontinenta.

Ovogodišnji sudionici su FC Aston Villa, Udinese Calcio, St. Liege, PAOK, Sparta Prag, Legia, Ferencvaros, Tromso, Rapid Beč, Crvena Zvezda, japanska ekipa Adria, GNK Dinamo, HNK Hajduk, NK Osijek, NK Varaždin i domaćin NK Međimurec.

Momčad Varaždina smještena je u grupu B, zajedno s Aston Villom, Spartom iz Praga i Tromsom.

Turnir počinje sutra u 8 sati, utakmicom FK Crvene Zvezde i FC Adrie te se nastavlja sa spektakularnim dvobojima sve do posljednjeg dvoboja prvog dana u kojem će snage odmjeriti GNK Dinamo i St. Liege.

Nedjeljni program počet će u 8 sati i 30 minuta četvrtfinalnim susretima te se nastaviti s eliminacijskim dijelom sve dok se ne dobije najbolja ekipa turnira.

Finalna utakmica igrat će se u 20 sati, a nakon finala slijedi podjela medalja i svečana ceremonija zatvaranja.

Branitelj naslova je GNK Dinamo, koji ima i najviše naslova. HNK Hajduk ima dva naslova, dok po jedan naslov imaju NK Osijek, NK Zagreb, NK Varaždin, koji je bio pobjednik 2012. godine, te švedski IF Brommapojkarna.