Održana redovna izborna skupština ŠRK Varaždin, dosadašnjem predsjedniku četvrti mandat

| 12.1.2022. u 09:18h | Objavljeno u Sport

Kristijan Kosmačin ponovno je izabran za predsjednik Športsko ribolovnog kluba Varaždin, što mu je četvrti mandat na toj funkciji. Skupština je održana u nedjelju, u sportskoj dvorani u Graberju, uz nazočnost 43 člana kluba.

I za dopredsjednika je ponovno izabran Damir Škorić a i za tajnika je imenovan dosadašnji Ivica Bonino Hasan. Izabran je novi jedanaesteročlani Upravni odbor, koji je do sada brojao 13 članova, kao i tročlani Nadzorni odbor u sastavu Srećko Sieber, kao predsjednik i članovi Rifad Trpeza i Mladen Trogrlić.

Imenovana je i tročlana Stegovna komisija koju čine predsjednik Nino Hunjet i članovi Ivan Lukačić i Kristijan Melinček. Jednoglasno su usvojena izvješća o radu ŠRK Varaždin za 2020. i 2021. godinu, kao i planovi rada za 2022. godinu.

Određena je i članarina, koja će biti kao i za 2021. godinu, što znači da će 400 kuna morati izdvojiti seniori i hrvatski ratni vojni invalidi, 150 kuna žene, juniori i juniorke, dok je 50 kuna članarina za kadete i kadetkinje.

Godišnje ribolovne dozvole za sve kategorije su 100 kuna, dnevna dozvola košta 70 kuna, trodnevna 150 kuna, a sedmodnevna dozvola ima cijenu od 300 kuna. Za neodrađenu radnu akciju u 2022. godini plaćat će se članski doprinos od 100 kuna. Na skupštini su obavljene izmjene i dopune statuta kluba.