Tko su najbolji atletičari AK Sloboda?

| 13.4.2022. u 17:33h | Objavljeno u Sport

Na stadionu Sloboda održana je godišnja skupština varaždinskog Atletskog kluba Sloboda. Na skupštini su prezentirana izvješća o poslovanju kluba u 2021. godini i istaknuti najbolji rezultati atletičara iz prošle godine.

Sva prezentirana izvješća jednoglasno su prihvaćena. Na skupštini su isto tako proglašeni najbolji atletičari kluba za 2021. godinu i uručene su im simbolične nagrade.

Predsjednik Stjepan Smernjak i treneri poručili su kako je 2021. bila najuspješnija godina za Ak Sloboda, ali postignuti rezultati nakon dvoranske sezone ove godine upućuju na to da će 2022. biti još uspješnija.

Najavljeno kako će Atletsko klub Sloboda tijekom svibnja svečanom sjednicom u HNK u Varaždinu, skakačkim mitingom na varaždinskom Korzu te organizacijom PH u višebojima obilježiti 90 godina kontinuiranog djelovanja.

Najbolji atletičari Atletskog kluba Sloboda Varaždin za prošlu godinu su mlađi kadet Jura Šarkanji, kadetkinja Helena Posavec, kadet Janko Kišak, mlađi junior Roko Farkaš, mlađa juniorka Viktorija Vujović, junior Martin Mlinarič, juniorka Jana Koščak, mlađa seniorka Rahela Leščak, senior Karlo Marciuš i seniorka Klara Koščak.