Novo čelništvo NK Varteks izabrano je na skupštini koja je održana u županijskoj palači u Varaždinu

Održana izborna skupština NK Varteks, novi predsjednik dr.med. Siniša Fučkar

| 12.5.2019. u 12:09h | Objavljeno u Sport

U prostorijama županijske vijećnice održana je izborna skupština Nogometnog kluba Varteks iz Varaždina. Na skupštini je jednoglasno izabrano novo vodstvo kluba te je prihvaćen plan i program rada za naredno mandatno razdoblje od 4 godine. Jednoglasnom odlukom za predsjednika NK Varteks izabran je Siniša Fučkar dr.med. iz Varaždina, dok je funkciju podpredsjednika zauzeo Nikolaj Popović, a mjesto tajnika kluba Mladen Vuradin.

Izvršni odbor kluba u narednom razdoblju činit će Nikolaj Popović, Željko Kocijan, Mojca Jan, Fran Ježić, Domagoj Butigan, Jan Kerekeš, Aleksandar Marić, Rikardo Kahlina, Hrvoje Žigmund, Bojan Fošnar, Mirjana Mucko, Leon Kukec i Denis Vidaček.

Kako je istaknuo novi predsjednik Siniša Fučkar, prioriteti kluba biti će ulaganje u infrastrukturu sa posebnim naglaskom na razvoju škole nogometa, te daljnje povećanja članstva uz poticanje pozitivne navijačke kulture.
Kratkoročni ciljevi kluba su ulazak u 3.HNL Sjever, te borba za najviše pozicije već naredne sezone, dok će veliki udio obaveza činiti hitan postupak preuzimanja na upravljanje sportskog centra u Hraščici i njegovo uređenje, te izgradnja infrastrukture koja će omogućiti bolje trenažne uvjete za sve kategorije kluba, sa naglaskom na školu nogometa.

Posebno je istaknuta potreba za izgradnjom Varteksovog doma, gdje će se osigurati igranje prvenstvenih utakmica na domaćem terenu, na čemu će nova uprava kluba inzistirati u narednom razdoblju.