Odlazi li Brodić iz Varaždina? Vitez: Između nas i GNK Dinamo postoji ugovor... Foto: arhiva Varaždinske vijesti

Odlazi li Brodić iz Varaždina? Vitez: Između nas i GNK Dinamo postoji ugovor...

| 30.12.2023. u 13:43h | Objavljeno u Sport

- Fran Brodić je igrač pod ugovorom GNK Dinamo i na posudbi je do kraja ove sezone u momčadi Varaždina. Iz Dinama dolaze informacije da se želi pojačati za proljetni dio sezone, imate li kakvih saznanja da bi već sada mogli posegnuti za svojim napadačem, koji igra za Varaždin i među vodećim je strijelcima lige, bilo je pitanje upućeno predsjedniku NK Varaždin Draženu Vitezu prilikom nedavnog razgovora za naš tjednik.

- Između nas i GNK Dinamo postoji ugovor na kojem piše da je Fran Brodić do kraja sezone na posudbi u Varaždinu i nadamo se da će Dinamo ispoštivati ugovor. Za sada još ništa ne znamo vezano uz Brodića, medijski vidimo da se potencira njegov odlazak, no vidjet ćemo. Ako ode bit će to nova situacija i mi ćemo na to odreagirati, kao što smo i uvijek do sada, dobro i kvalitetno - rekao je Vitez.
Obnova stadiona

Hoće li biti promjena u svlačionici?

- U svakom slučaju bit će dolazaka, ali nećemo žuriti. Sportskom direktoru i privremenom treneru telefon je svakodnevno užaren što se tiče ponuda igrača iz svih dijelova svijeta, ali nećemo ići grlom u jagode. Ako ocijenimo da među tim igračima postoji onaj koji nas zanima i koji bi nam mogao pomoći u proljetnom dijelu sezone naravno da ćemo ga angažirati, ako će biti u okviru naših financijskih mogućnosti - zaključio je predsjednik NK Varaždin.