Odigrano je uzbudljivo šesto kolo pikado lige Varaždinske županije

| 8.12.2015. u 11:23h | Objavljeno u Sport

Odigrano je uzbudljivo šesto kolo pikado lige Varaždinske županije. U susretima A lige izdvajao se meč između vodećih Tip Topa i Gox bara. Nakon početnog izjednačenja i rezultata 4:4 Gox bar se odvojio i napravio seriju od 3:1, a pobjedu od 9:7 osigurao im je Antonio Kihas. U susretima B lige također nije nedostajalo neizvjesnosti, a najveće iznenađenje priredila je ekipa Kugle iz Šemovca, koja se hrabro borila protiv favoriziranog Inferna iz Ivanca te su na kraju ostvarili pobjedu 9:8 te su uspjeli preokrenuti gubitak od 7:4 u korist Inferna.

U derbiju začelja između Čile bara i Mladosti također se vodila borba do posljednjeg seta, u kojem je ekipa Mladosti čak dva puta stizala prednost domaćina te su na kraju izborili igru parova, u kojoj je prevladala bučna podrška domaćih navijača. Susret je završen rezultatom 9:8. U ostalim mečevima Inporium i Pancho također su imali vrlo izjednačen meč, a pobjedu domaćinu od 9:7 donio je Roberto Petak pobjedom u posljednjem susretu.

Stari Mlin uvjerljivo je pobijedio ekipu Kapelice 16:0 prepustivši domaćinu samo jedan osvojeni set te nastavlja borbu s Gox barom za prvo mjesto u A ligi. U zaostalom susretu 5. kola B lige Inferno je pobijedio ekipu Inporiuma rezultatom 15:1 i potvrdio status ovogodišnjeg pretendenta za prvaka B lige.