Sudionici prve All Starr utakmice u varaždinskom Graberju Foto: Dražen Novosel

Odigrana prva All Starr utakmica varaždinskog KK Sjever American Dollar

| 1.5.2019. u 19:24h | Objavljeno u Sport

U sportskoj dvorani u Graberju varaždinski Košarkaški klub Sjever American Dollar organizirao je prvu All Star utakmicu u kojoj su snage odmjerili sada već iskusni igrači Košarkaškog kluba Sjever American Dollar.

Na terenu su se u tri četvrtine, svaka u trajanju od po 15 minuta, nadmetali učenici sedmih i osmih razreda svih gradskih osnovnih škola grada Varaždina, kao i okolnih mjesta s područja županije.Slavila je ekipa Istoka trenersa Deana Čonde rezultatom 56:53, dok je ekipu Zapada vodio s klupe trener Petar Zajec. Za MVP igrača utakmice proglašen je Karlo Rakunić, u u gađanju trica pobijedio je Borna Habek dok je Karlo Ivek bio najuspješniji u manipuliranju loptom.

Nastupile su i plesačice Plesnog kluba Plan B, koje su zabavljale gledatelje i igrače tijekom poluvremena, a odigrana je i revijalna utakmice sinova i roditelja, koji su slavili s 22:19.

- KK Sjever American Dollarna području grada Varaždina i županije uspješno djeluje pune 3 godine, a školu košarke održava u 6 gradskim i 8 županijskih škola, a trenutno broji više od 150 članova – rekao je predsjednik kluba Petar Zajec.