Teren nakon sinoćnjeg ogleda nije pretrpio teža oštećenja, ali ga se želi sačuvati za predstojeće utakmice Foto: Dražen Novosel

Odgođena večerašnja kup utakmica Varaždina i Cibalije

| 20.9.2017. u 08:42h | Objavljeno u Sport

Večerašnja utakmica šesnaestine finala hrvatskog nogometnog Kupa između Varaždina i vinkovačke Cibalije, koja se trebala igrati od 18 sati na stadionu Varteksa, odgođena je za 18. listopada, a početak utakmice bit će određen u dogovoru s Hrvatskom nogometnom televizijom, koja će izravno prenostiti taj susret.

Večerašnja je utakmica odgođena da bi se sačuvao teren za predstojeće prvenstvene utakmice, kao i za dvije kvalifikacijske utakmice U-21 hrvatske reprezentacije, koje će se igrati s Bjelorusijom i Češkom 5. i 9. listopada na stadionu Varteksa.

Unatoč dugotrajnoj kiši teren koji je vrhunski pripremljen i natopljen je vodom, nije puno stradao u sinoćnjem kvalifikacijskom susretu ženskih reprezentacija Hrvatske i Švedske, međutim, nije se htjelo riskirati odigravanjem večerašnjeg kup susreta, samo 24 sata nakon sinoćnjeg kvalifikacijskog ogleda za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Francuskoj 2019. godine, pa je u dogovoru s Cibalijom, koja je pokazala razumijevanje, odlučeno da se utakmica odgodi za 18. listopada.