Odgođena utakmica 17. kola Gorica - Varaždin koja se trebala igrati u nedjelju Foto: Krešimir Đurić

Odgođena utakmica 17. kola Gorica - Varaždin koja se trebala igrati u nedjelju

| 11.11.2022. u 17:07h | Objavljeno u Sport

Utakmica 17. kola SuperSportkoja se između Gorice i Varaždina trebala igrati u nedjelju,13. studenog u Velikoj Gorici u 12.55 sati, odgađa se.  Utakmica će se odigrati u prvom mogućem slobodnom terminu o čemu će se odluka donijeti naknadno,navodi se u dopisu povjerenika za natjecanje SuperSport HNL Josipa Breznog.

U obrazloženju odluke se navodi da je HNK Gorica dostavila danas zahtjev za odgodom utakmice 17. kola SuperSport HNL Gorica-Varaždin zbog pojave i za sada potvrdene zaraze COVID-19 u momčadi među šest (6) igrača za koje je priloženo dostavljena dokumentacija s pozitivnim nalazima testova igrača iz Poliklinike za medicinsko laboratorijsku dijagnostiku Synlab.

Sukladno odredbi članka 4. Propozicija natjecanja kojim je određeno da se pravo na odgodu utakmice na najmanje deset dana ostvaruje ako klub ima najmanje pet igrača zaraženih ili u izolaciji, na osnovu dostavljene dokumentacije donijeta je odluka o odgodi utakmice.

Prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicija natjecanja odgođena utakmica odigrati će se u prvom mogućem slobodnom terminu, a na osnovu potre ugovornog partnera za TV prava SuperSport HNL i mogućnostima klubova prema utvrđenom kalendaru natjecanja o čemu će se odluka donijeti naknadno.

Označeno u