Ronald Ređep najavio U-18 PH u Areni Varaždin Foto: Martin Novosel

Od 11. do 13. rujna Arena Varaždin domaćin U-18 Prvenstva Hrvatske

VV | 10.9.2020. u 20:00h | Objavljeno u Sport

Arena Varaždin će pod pokroviteljstvom Grada Varaždina i Hrvatskog stolnoteniskog saveza i u organizaciji Stolnoteniskog kluba StaRR od petka 11. do nedjelje 13. rujna 2020. biti domaćin muškom i ženskom pojedinačnim, parovima i mješovitim parovima U-18 Prvenstva Hrvatske u stolnom tenisu. Prvenstvo će se održati bez prisutnosti publike.

- Od petka do nedjelje održava se završnica prvenstva Hrvatske za juniore. U Varaždin dolaze najbolja 32 juniora i 32 juniorke Hrvatske. Kandidirali smo se za ovaj turnir jer smo uspješno odradili EP do 21 godine tik prije otkazivanja ostalih sportskih događanja i zato jer je ovo već treći termin u kojem bi se trebalo održati prvenstvo i djeca su već u ovakvoj situaciji gube motiv za sport. Turnir će biti organizirani pod strogim epidemiološkim mjerama - objasnio je Ronald Ređep, trener i predsjednik STK STaRR-a.

Od domaćih snaga na turniru, nastupit će Jelena Vukelić i Janja Matijašec iz STK Varaždina, dok će za STK STaRR nastupiti Leon Šantek, Bruna Borovec i Tena Kovaček. Prvenstvo počinje sutra od 13 sati.

Ronald_Ređep_2.jpg