Prva ŽNL Foto: Martin Novosel

Prva ŽNL: Obreš ostvario šestu pobjedu sezone, Novi Marof i Polet (T) remizirali

| 3.10.2020. u 18:40h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U današnja tri susreta sedmog kola Prve ŽNL, ostvarene su jedan pobjeda domaćina, jedna gosta i remi u derbiju kola.

Vodeći Obreš je na domaćem terenu dočekao Beretinca i slavio 2:1 čime je ostvario šestu pobjedu sezone. Nikola Šafarić je Obreša doveo u rano vodstvo u 5. minuti, Silvestar Žganec je u 34. minuti donio Beretincu izjednačenje, dok je Obreš tek u 90+2 minuti došao do pobjede golom Mihaela Cepanca i tako zadržao prvo mjesto na tablici.

Budućnost je bez većih poteškoća svladao Slobodu (Vž) na njihovom terenu 4:0. Sandi Martan dovodi goste u vodstvo golom u 41. minuti, a Goran Spasić je zabio sve ostale golove susreta i to 51., 82. i 86. minuti susreta. Domaćin je susret završio s igračem manje jer se Nikola Dugandžić povrijedio u 76. minuti i nije mogao nastaviti susret, a Sloboda je već obavile sve izmjene koja je mogla, a imala je samo jednog igrača na klupi za ovaj susret.

Iako se činilo da će najuzbudljiviji susret biti između četvrtoplasiranog Novog Marofa i trećeplasiranog Poleta (T), susret je na kraju završio s remijem bez postignutog gola 0:0.

U sutrašnjim susretima,  Čevp će na domaćem terenu igrati protiv Dinama (B), Sloboda (T) će biti domaćin Plitvici iz Selnika, Drava Ajax dočekuje Mladost (M), a varaždinska Mladost će biti domaćin Poletu iz Cestice.

Sve utakmice počinju u 15 sati i 30 minuta.