Objavljeni sastavi Varaždina i Dinama, gosti sa 4 igrača u prvih 11 iz ogleda u Londonu

| 14.3.2021. u 14:09h | Objavljeno u Sport

Objavljeni su sastavi s kojima će momčadi Varaždina i Dinama krenuti u današnje nadmetanje 25. kola HT Prve hrvatske nogometne lige, koje će na Gradskom stadionu u Varaždinu početi u 15 sati. Kod Varaždina nema većih iznenađenja. Na golu će umjesto ozlijeđenog Horkaša biti Zelenika, u zadnjem redu Tkalčić, Stolnik, Ćelić i Grgec, u sredini terena Senić, Postonjski, Herrera i Urata, a prema naprijed Obregon i Boban. Na klupi su Kovačić, Memija, Peco, Posavec, Vuk, Kolarić, Đurasek, Petrović i Elezi.

Kod Dinama samo su četiri igrača u početnih 11 iz sastava koji je igrao u četvrtak utakmicu Europske lige u Londonu s Tottenhamom. Na golu je Livaković, u polju lauuritsen, Majer, Gavranović, Čabraja, Mišić, Stojanović, Franjić, Perić, Atiemwen i Oršić. Na klupi su Zagorac, Hajrović, Ristovski, Ivanušec, Kastarti, Petković, Tolić, Burton, i Jakić.

Sudac je Ivan Bebek iz Rijeke, pomoćnici su mu Goran Pataki iz Đakova i Bojan Zobenica iz Velike Gorice, a četvrti sudac je Ivana Martinčić iz Koprivnice. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a njegov asistent Robi Kezele iz Rijeke.