Prošle je godine na Skupštini ŽNS-a priznanje dobila i Stella Gotal Foto: Martin Novosel

Objavljen natječaj za dodjelu priznanja varaždinskog ŽNS-a za 2020. godinu

| 11.2.2021. u 17:00h | Objavljeno u Sport

Na temelju odluke Odbora za hitnost ŽNS Varaždin od 10. veljače ove godine objavljen je natječaj za dodjelu priznanja varaždinskog ŽNS-a za 2020. godinu, na temelju prijedloga Komisije za marketing IO ŽNS Varaždin. Natječaj i obrazac objavljeni su na internet stranici ŽNS Varaždin (Datoteke –> Obrasci https://zns-varazdin.hr/blog/download-category/obrasci/).

Priznanje ŽNS Varaždin dodjeljuje se u znak priznanja i časti za osobite doprinose razvitku nogometnog sporta na području Varaždinske županije za 2020. godinu. Pravo predlaganja kandidata imaju nogometni klubovi i udruge članice ŽNS Varaždin.

Za dodjelu priznanja mogu se, za osobite doprinose za razvoj i unapređenje nogometnog sporta, postignute izuzetne rezultate, značajno ostvarenje znanstvenog, stručnog i pedagoškog rada u svim kategorijama igrača u klubu predložiti fizičke osoba u Klubu ili Udruzi, članici ŽNS Varaždin, ako u nogometnom sportu aktivno djeluje najmanje 25 godina i ima navršenih 55 godina života.

Prijedlog treba biti pisano obrazložen i sadržavati podatke o kandidatu. Obrazac prijedloga može se preuzeti na internet stranici ŽNS Varaždin. Prijedlozi s obrazloženjem upućuju se na adresu: Županijski nogometni savez Varaždin, za “priznanja i nagrade“, Zagrebačka 91, 42000 Varaždin Rok za slanje prijedloga je do 5. ožujka ove godine.

Označeno u