Andrej Ilić Foto: Martin Novosel

Novi mandat za predsjenika Gimnastičkog kluba Vindije Andreja Ilića

| 9.6.2020. u 11:44h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Prošle subote na godišnjoj izbornoj skupštini Gimnastičkog kluba Vindija, uz jednoglasnu podršku,odlučeno je da će funkciju predsjednika ponovno obnašati Andrej Ilić, koji je prošle godine preuzeo tu funkciju, nakon dugogodišnjeg predsjedništva Vladimira Šestaka, koji se povukao iz kluba iz osobnih razloga. U protekloj godini, GK Vindija je ostvarila sjajne rezultate među kojima se najviše istaknuo Mateo Žugec koji je uspio ući u finale svjetskog prvenstva gdje su ga desetinke dijelile od medalje čime je postao peti gimnastičar svijeta.

- Prva muška ekipa osvojila je mnogo međunarodnih i državnih medalja. Kadetska muška selekcija osvojila je titulu ekipnog državnog prvaka, te mnogobrojna odličja na državnom prvenstvu, kao i u kolima i na turnirima u zemlji, čime je nagovijestila novu uspješnu generaciju gimnastičara Vindije u budućnosti. U ženskoj sportskoj gimnastici, u 2019. godini najuspješnije su bile natjecateljice Laura Gotić, Lucija Skupnjak, Maja Mlakar, Eva Hanžek, Ema Potočnik, koje su ekipno i pojedinačno na nacionalnim prvenstvima, kolima, kao i turnirima, osvajale priznanja i medalje - naglasio je Ilić.

Dopredsjednici kluba su Emil Šanjek, Maja Selak i Hanja Hainš, a došlo je do promjene u trenerskom kadru gdje će ritimičku gimnastiku trenirati Elena Milenković umjesto Anamarije Želimorski koja je dala otkaz u klubu. U Izvršnom odboru su Andrej Ilić, Emil Šanjek, Hanja Hainš, Maja Selak, Matija Vugrinec, Goran Radić i Elena Milenković, u Nadzornom odboru su predsjednica Dubravka Drk Mravlinčić te članovi Dragutin Hainš, Robert Gotić, Mladen Žugec, Viktorija Bartolec, Marijana Tomašković i Viktorija Artić, dok je blagajnica kluba Tamara Šanjek.

- U 2020. godini planiramo raditi na proširenju članstva, na kvaliteti treninga i svim ostalim stvarima koje čine ovaj sport boljima za našu djecu i nas, članove kluba - zaključio je Ilić.

Jednoglasno je prihvaćen financijski izvještaj za 2019. godinu u kojoj su ostvarili dobit od 41 tisuće kuna te financijski plan za 2020. godinu, a napravljene su i dopune statuta kluba. Sukladno njima,a zbog aktualne situacije s koronavirusom, bit će moguće sjednice skupštine, IO i NO održavati elektroničkim putem. U statutu kluba, prema prijedlogu sportske inspekcije, dodana je stavka da osobe s kriminalnim dosjeom ne mogu obnašati funkciju u klubu.

Gimnastički_klub_Vindija_skupština_9.jpg

Gimnastički_klub_Vindija_skupština_8.jpg

Gimnastički_klub_Vindija_skupština_6.jpg

Gimnastički_klub_Vindija_skupština_5.jpg

Gimnastički_klub_Vindija_skupština_4.jpg

Gimnastički_klub_Vindija_skupština_3.jpg

Gimnastički_klub_Vindija_skupština_2.jpg

Gimnastički_klub_Vindija_skupština_1.jpg