Nova sezona u Premijer hrvačkoj ligi, Vindija domaćin Sesvetama

| 17.9.2016. u 09:28h | Objavljeno u Sport

Ovog vikenda mečevima 1. kola počinje nova sezone u Premijer hrvatskoj hrvačkoj ligi. Aktualni prvak Hrvatske, momčad Vindije, će na početku prvenstva ugostiti sastav Sesveta, dok će se u drugom meču sastati Sesvetski Kraljevec i Petrinja.

- Teško će biti zadržati naslov prvaka, jer Sesvetski Kraljevec u svojim redovima ima pet reprezentativaca, a pojačala se i Petrinja, no sa svima će svaki meč biti neizvjestan. Tko će na meč doći spremniji i imati malo više sreće taj će i slaviti, te odnijeti titulu. Mi se ove godine, iako se nećemo unaprijed predati, moralo realno boriti za drugo mjesto, jer je Sesvetski Kraljevec najjača momčad u ligi, a čak i s trećim mjestom ćemo moći biti zadovoljni. Naime, u našem sastavu bit će mladi hrvači,juniori Siročić, Conar, Bogović, Novko, dakle nova ekipa koja će kroz tri četiri godine stasati i postati prava seniorska momčad - mišljenja j kapetan hrvača Vindije Ivan Ratković. Meč protiv Sesveta na rasporedu je danas, 17. rujna, u 18 sati u dvorani u Graberju.

- Sesvete je neugodna ekipa, koja ima široku klupu, ali dobro smo se pripremili i očekujem našu pobjedu. Međutim, moramo biti oprezni i odhrvati najbolje što možemo, jer je Sesvete nepredvidivo, zbog toga što imaju široki kadar i mogu kombinirati sastav - zaključio je Ratković.