NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN U prodaji godišnje ulaznice za sezonu 2022/23

Varaždinske vijesti | 19.6.2022. u 21:37h | Objavljeno u Sport

Od sutra će u Nogometnom klubu Varaždin započeti akcija "I JA SAM PONOSNI VARAŽDINEC" za sezonu 2022/22 u Hrvatskoj nogometnoj ligi.

Zbog pandemije COVID-19 svim pretplatnicima kluba omogućena je valjanost sezonske ulaznice iz prethodnih godina za prošlogodišnju sezonu.

Učlaniti se i postati ponosni Varaždinec bit će moguće svakog radnog dana u tajništvu kluba (ulaz sa južne strane kod sektora Zapad Desno) od 09:30 do 14:00.

Svaki vlasnik godišnje ulaznice ima pravo na odabir svojeg mjesta na tribini za koju će posjedovati godišnju ulaznicu koje će biti posebno označena imenom i prezimenom.

Sve godišnje ulaznice biti će personalizirane te će se u budućnosti moći ostvarivati i posebne pogodnosti samo za vlasnike ulaznice o čemu će iz kluba više izvjestiti narednih dana preko naših društevnih mreža.

Nakon učlanjivanja, na email adresu kupac će dobitii obavijet kada je njegova personalizirana ulaznica za Sezonu 2022/23 spremna za podizanje.

Cijene godišnjih ulaznica formirane su na jednakim bazama kao i prethodnih godina te se nisu mjenjale unatoč ekonomskim situacijama u znak zahvale za svesrdnu podršku najvjernijih na tribinama gradskog stadiona u Varaždinu.

LOŽA "A" (dosadašnja Zapad Sredina) - 700 HRK
ZAPAD LIJEVO - 500 HRK
ZAPAD DESNO - 500 HRK

Za umirovljenike, branitelje, ženu i djecu do 12.-te godine, isključivo ulaznice za tribinu Zapad Desno biti će 350 HRK.

Za ostvarivanje prava na jeftinije cijene godišnjih ulaznica, umirovljenici i branitelji moraju donjeti važeću potvrdu o statusu te će ulaznica biti izdana samo na ime i podatke sa potvrda. Jeftinija cijena se neće primjenjivati za nijednu drugu tribinu.

Godišnje ulaznice vrijediti će za sve utakmice kojima je NK Varaždin organizator što uključuje 18 domaćih utakmica Hrvatske nogometne lige, sve Kup utakmice kao i sve prijateljske utakmice na gradskom stadionu u Varaždinu.

Preporuka je kupnja godišnjih ulaznica pošto će cijene pojedniačnih utakmica biti formirane na bazi troškova organizacije susreta.

Godišnje ulaznice neće biti prenosive - provjera nositelja bit će izvršena na ulazu na stadion s osobnim podacima a sve prema Zakonu o sprečavanju nerada na sportskim natjecanjima.

Za sva eventualna pitanja ili informacije otvoren je i zaseban email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. koji će služiti za komunikaciju sa članovima, obavijestili su iz Nogometnog kluba Varaždin.