NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN Od srijede,25. kolovoza, počinje prodaja godišnjih ulaznica

Varaždinske vijesti | 24.8.2021. u 14:00h | Objavljeno u Sport

Od srijede, 25.08.2021. krenuti naša promocija godišnjih ulaznica “Ponosni Varaždinec” za sezonu 2021/22 u kojoj se Varaždin natječe u Drugoj HNL,objavljeno je danas na službenom portalu NK Varaždin.

Svi navijači koji posjeduju godišnje ulaznice za prethodnu sezonu njihove ulaznice vrijedit će i za ovu sezonu te nije potrebna nikakva daljnja akcija radi produženja odnosno eventualne “reaktivacije” istih.

Cijene godišnjih ulaznica za sezonu 2021/22 biti će slijedeće :

300 kn za tribinu Zapad Sredina
200 kn za tribine Zapad Lijevo i Desno

Ono što rijedi napomenuti da će i ove sezone sve godišnje ulaznice biti personalizirane – što znači da će nakon kupnje godišnje ulaznice biti potrebno nekoliko dana kako bi vaša osobna personalizirana ulaznica bila spremna za preuzimanje te će vas oko termina preuzimanja obavijestiti tajništvo kluba.

Molimo imajte na umu da će prisustvo na stadionu, kao i prošlih sezona, ovisiti o mjerama Stožera CZRH. NK Varaždin omogućit će dolazak navijača na stadion uz uvjet da posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu. Jedini izuzetak za koje se ne zahtjeva EU digitalna COVID potvrda su djeca mlađa od 12 godina.

Svaki navijač će biti u obvezi predočiti EU digitalnu COVID potvrdu (u tiskanom ili digitalnom obliku) prilikom dolaska na utakmicu i ulaska na stadion.

Izdavanje potvrde mogu zatražiti:

  • cijepljena osoba,
  • osoba koja je preboljela Covid-19 unutar 180 dana te
  • osoba koja ima negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa.

Osobe koje zadovoljavaju uvjete za izdavanje potvrde, EU digitalnu COVID potvrdu mogu zatražiti putem sustava e-Građani ili u poslovnicama HZZO-a.

Ove sezone, procedura ulaza na stadion odvijat će se tako da će osoba uz predočenje osobnog dokumenta i godišnje ulaznice odnosno normalne ulaznice biti obvezna predočiti EU digitalnu COVID putovnicu u digitalnom ili printanom obliku.

Kupnja godišnje ulaznice za sezonu 2021/22 biti će moguća od srijede, 25.08.2021. od 12h u prostorijama kluba (ulaz sa južne strane glavne tribine, tj. s tribine “Zapad Desno”), navodi se u obavijesti na službenom portalu NK Varaždin.