Nogometašima Varaždina drugo kolo zaredom opet će suditi inozemni suci, ali ovaj put ne iz Bugarske Foto: Krešimir Đurić

Nogometašima Varaždina drugo kolo zaredom opet će suditi inozemni suci, ali ovaj put ne iz Bugarske

| 5.9.2022. u 17:19h | Objavljeno u Sport

I dok je utakmica 8. kola SuperSport HNL odigrana u subotu na Gradskom stadionu u Varaždinu bila povijesna jer je to bio prvi susret u najelitnijem rangu hrvatskog klupskog nogometa kojeg su sudili inozemni suci i to bugarska trojka, i na predstojećem nadmetanju varaždinskog kluba pravdu će dijeliti inozemni suci.

Varaždin u nedjelju od 21 sat i 5 minuta na stadionu u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu očekuje nadmetanje s Lokomotivom, a za taj je susret delegirana sudačka trojka sa - Cipra.

Sudac će biti Theouli Chrysovalantis, a pomagat će mu Soteriu Michael i Georgiou Pavlos, dok će četvrti sudac biti Dario Bel iz Osijeka.

Kada su subotnji susret između Varaždina i Gorice, u sklopu 8. kola SuperSport HNL sudili suci iz Bugarske Radoslav Petrov Gidženov, Georgi Ljubomirov Minev i Georgi Valentinov Stamboldžev, u VAR sobi bili su hrvatski suci, dok će ovaj put u VAR sobi biti suci iz Cipra Solomou Dimitris i Egglezou Nicos.

Dlegiranje ciparskih sudaca na utakmicama SuperSport HNL sukladno je sporazumu Hrvatskog nogometnog saveza sa ciparskim nogometnim savezom.